ECUGA ORGANITZA UN CONCURS DE REPOSTERIA AMB FARINA DE GARROFA

Publicat el 8 d'octubre de 2014

L’Entitat de Custodia del Territori per a la Conservació del Cigró de Tallante (ECUGA) organitza el primer concurs de postres amb farina de garrofa, un certamen específicament dirigit als estudiants d’últim any de les principals escoles d’Hosteleria i Turisme de tota la geografia espanyola. L’objectiu principal es promoure el coneixement entre futurs professionals del secor sobre el potencial gastronòmic de la farina de garrofa. El “cigró de Tallante” es una planta silvestre endèmica de l’oest de Cartagena i en perill crític de desaparició. La promoció dels cultius associats a aquesta espècie, com el de la garrofer, es fonamental per la conservació del seu hàbitat.

 

El concurs va dirigit a tots els alumnes matriculats al darrer curs en les escoles d’Hosteleria i Turisme d’España, els responsables dels quals hagin acceptat formar part del mateix.

 

Per a més informació i consulta de les condicions del concurs:

http://custodiadelgarbancillo.es/2014/09/26/concurso-de-reposteria-con-harina-de-algarroba/