Convocatòria oberta: Vine a fer pràctiques a la Fundació Alícia

Publicat el 4 d'octubre de 2018

Oberta la convocatòria per fer les practiques a la Fundació Alícia

Vols contribuir a que tothom mengi millor? Estàs realitzant estudis superiors i universitaris relacionats amb la salut i l'alimentació? Ets cuiner? Tens temps fins el proper 3 de novembre per presentar-te al programa de pràctiques de la Fundació Alícia que es durà a terme el primer quadrimestre de l’any vinent: de gener a abril.El programa de pràctiques d’Alícia és una bona oportunitat per aprendre i formar-se. Va adreçat a estudiants d’arreu del món que vulguin millorar la seva qualificació professional. Comprèn les diferents àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades, des del punt de vista de la ciència, la tecnologia, la salut, la producció d'aliments i el patrimoni alimentari.

A banda d'assolir coneixement i aprenentatge en la recerca aplicada a productes i processos culinaris, els estudiants podran participar en projectes teòrics i pràctics sobre hàbits alimentaris en un centre de referència mundial. A més, comptaran amb l'assessorament dels experts de la Fundació Alícia per a l'elaboració dels seus projectes de recerca i el dret d'ús de les instal·lacions de la fundació, el material i la matèria primera necessaris.

El programa de beques de la fundació va néixer el 2007 amb l’objectiu de proporcionar coneixement, rigor científic i mètodes per complementar la formació acadèmica dels estudiants Per aquesta convocatòria hi ha un total de vuit places. L'adjudicació inclou les despeses de manutenció per als estudiants durant la durada de l'estada a la Fundació Alícia en concepte d'allotjament i dinars de dilluns a divendres. Les pràctiques no són remunerades.


Per a més informació, consulteu aquí