CONVOCATÒRIA OBERTA PEL CURS DE PRÀCTIQUES DE LA FUNDACIÓ ALÍCIA

Publicat el 24 de maig de 2019

La Fundació Alícia obre, un any més, la seva convocatòria de pràctiques pel curs vinent.

El curs té com a finalitat millorar la qualificació professional i acadèmica de professionals i estudiants de tot el món que tenen o cursen estudis superiors i universitaris relacionats amb la cuina, la salut i l’alimentació i el patrimoni gastronòmic i alimentari dels territoris.
Vols contribuir a que tothom mengi millor? Estàs realitzant estudis superiors i universitaris relacionats amb la salut i l’alimentació? Ets cuiner?

Obrim la convocatòria pel proper CURS APLICAT DE I+D+i CULINARIA. MÈTODE ALÍCIA.

Tens temps fins el 21 de juny per presentar-t’hi. El curs es realitzarà en el període de setembre a desembre d’aquest any. 

 


Durant les estades, es proporciona el mètode en la investigació culinària per ajudar a que tothom mengi millor. Els estudiants i professionals poden aprendre allò que s'ajusti millor a les seves capacitats i potencial, per obtenir el màxim profit de l’experiència i poder participar en la recerca aplicada a productes i processos culinaris, en projectes teòrics i pràctics relacionats amb alimentació i salut i també treballs relacionats amb el patrimoni gastronòmic dels territoris.


El curs possibilita la interacció en les àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades, des del punt de vista de la ciència, la tecnologia, la salut, la producció d'aliments, la seva divulgació i el seu consum. S’interaccionarà amb tecnòlegs dels aliments, químics, biòlegs, enginyers, nutricionistes, agrònoms, antropòlegs i professionals d’altres disciplines que, conjuntament amb els cuiners, treballen per desenvolupar solucions alimentaries òptimes a les necessitats de la població.
Per a més informació, consulteu aquí