‘Benvinguts a Pagès’ consolida el seu creixement i atreu més de 25.000 persones arreu de Catalunya

Publicat el 15 de juny de 2018

Més de 25.000 persones participen el cap de setmana del 9 i 10 de juny de la iniciativa ¡Benvinguts a Pagès'


L’aposta ferma del projecte Benvinguts a Pagès – celebrat el cap de setmana del 9 i 10 de juny- per posar en valor l’origen dels productes alimentaris que es consumeixen a Catalunya continua creixent, es consolida i ha aconseguit una resposta excel·lent per part del públic en aquesta tercera edició. Més de 25.000 persones (un 40% més de públic que l’any passat i més del doble respecte la primera edició) s’han desplaçat arreu del territori per participar d’una iniciativa transversal que ha acostat la ciutadania al camp i al món de pagès amb un gran èxit de convocatòria. El creixement de visitants de Benvinguts a Pagès ha beneficiat especialment les comarques de les demarcacions de Barcelona i Girona.

 


L’oferta de prop de 900 activitats, que han inclòs visites gratuïtes a més de 230 explotacions agràries, la participació de 235 restaurants i 280 allotjaments i una oferta amb prop d’un centenar d’activitats paral·leles, s’ha consolidat entre el públic familiar i ha tingut una major penetració entre el públic foodie. La iniciativa ha estat un excel·lent aparador perquè pagesos, productors i elaboradors donessin a conèixer el seu dia a dia i venguessin els productes directament al públic.


Benvinguts a Pagès, la gran festa del món rural de Catalunya, és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració de Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector d’arreu de Catalunya.