ALÍCIA TREBALLA PER MILLORAR ELS PLATS PREPARATS

Publicat el 16 de març de 2012

La Fundació Alicia ha participat en la “JORNADA TECNOLÓGICA: ENVASE Y LOGÍSTICA DE PLATOS PREPARADOS Y PRODUCTOS DE IV Y V GAMA celebrada a Parterna (València) el dia 13 de març. Els canvis experimentats en l'àmbit social i laboral han provocat un ràpid creixement de la indústria de plats preparats, tant per a consum domèstic com en menjadors col·lectius.

Alícia, fidel a la seva missió de treballar perquè tothom mengi millor i amb la voluntat d’aportar valor al sector agroalimentari, explora les possibilitats de millora que el coneixement culinari pot oferir a les línies de plats preparats des del punt de vista de sabor, seguretat, salut i sostenibilitat. En aquest marc, Pere Castells, responsable del Departament de Recerca de la Fundació, ha participat a la jornada amb la ponència que portava el títol: Investigaciones en tendencias de futuro. Cocciones a temperatura controlada. Guía de utilización.

En la jornada s’han tractat temes com la conservació dels aliments, l'envàs  de racions adequades, la cadena de subministrament o la innovació. A les jornades ha quedat remarcada l'evolució d'aquesta indústria com a un dels sectors productius amb un fort potencial de creixement en els propers anys.