Alícia segueix apostant en millorar els hàbits dels joves

Publicat el 12 de setembre de 2017

Des de l'any 2011 més de 200 centres de secundària de tot el territori espanyol han participat en el programa Tas 

El 98% dels adolescents tenen un consum de fruita i verdura per sota del recomanat. Tres de cada cinc no mengen prou peix i un de cada quatre omet els llegums a la seva dieta.

Fundació Alícia segueix apostant per capgirar aquesta situació. Fa set anys que amb Mondelez International Foundation treballen en la promoció dels hàbits de vida saludables entre els adolescents a través del programa TAS. Es tracta d'una plataforma dissenyada perquè les escoles puguin promocionar els hàbits de vida saludables amb els seus alumnes de forma autònoma.

Obertes les inscripcions per al curs 2017/2018

Des d'aquest mes de setembre i fins al desembre, totes les escoles que vulguin participar en el projecte es poden inscriure a través de la web del programa TAS.

Tas és un programa únic en el món. L'objectiu és el de millorar els hàbits de vida saludable dels alumnes de 3r d'ESO a través de la cuina i el foment de l'activitat física a través de l’oci actiu. Dota als centres de secundària de totes les eines necessàries i de seguiment perquè els professors puguin executar-ho de forma 100% autònoma. A més, ofereix múltiples formes d'execució a les aules per als alumnes, facilitant d'aquesta manera una adaptació més gran als horaris i necessitats de professors i estudiants.

Des de l'any 2011 més de 200 centres de secundària de tot el territori espanyol ja han participat en la iniciativa.