Alícia rep el diploma d'honor 2012 atorgat per la Fundació Dieta Mediterránea

Publicat el 8 de març de 2012

La campanya 'Som el que mengem', impulsada per la Fundació Futbol Club Barcelona i la Fundació Alícia amb el suport de la Fundació SHE, amb l’objectiu de fomentar la bona alimentació entre els més joves , continua rebent reconeixements. Al guardó entregat fa unes setmanes per part del Patronat Fira de les Garrigues, s'hi suma una nova distinció: el diploma d'honor atorgat per la Fundació Dieta Mediterrània. Aquesta entitat, ha destacat de 'Som el que mengem' la seva "valuosa contribució a la difusió dels valors de la dieta mediterrània".

El guardó es lliurarà el proper 28 de març al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona en el marc del IX Congrés Internacional de Barcelona sobre la Dieta Mediterrània, que coincideix amb el Saló Internacional d'Alimentació i Begudes, Alimentària 2012.


L’objectiu de som el que mengem és:

  • Promoure els hàbits de vida saludable, la pràctica d’esport i l’alimentació sana entre els nens i els joves de Catalunya.
  • Informar i educar sobre la importància de l’alimetnació als monitors i entrenadors que treballen regularment amb els nens per tal que també els puguin transmetre.
  • Sensibilitzar al públic en general de la importància dels hàbits de vida saludables.

 

Les activitats realitzades durant  Setembre-Desembre 2011    

  • Tallers d’alimentació saludable als Jardinets de Gràcia durant les Festes de la Mercè 2011, amb la presència de 12.000 persones.   
  • Conferències sobre pràctica esportiva i alimentació saludable a 7 universitats catalanes, amb una assistència de 1.400 persones.      
  • Repartiment de pomes i de tríptics informatius sobre alimentació saludable durant el partit Barça-Mallorca, 90.000 tríptics i 15.000 pomes.        
  • Actes de formació sobre alimentació saludable a nens i nenes a les instal·lacions esportives de 50 municipis de Catalunya que inclou el repartiment de packs d’alimentació saludable a 17.000 nens i nenes.
  • Creació del web Som el que mengem amb continguts formatius destinats a fomentar la bona alimentació en general i l’alimentació lligada a pràctica esportiva.