ALÍCIA PRESENTA EL PROGRAMA TAS A LES 'XVI JORNADES NACIONALS DE NUTRICIÓ PRÀCTICA'

Publicat el 13 de març de 2012

Alícia participa els dies 14 i 15 de març a les 'XVI Jornades Nacionals de nutrició pràctica' que tenen lloc a la Facultat de Medicina de la Universidad Complutense de Madrid. El congrés, organitzat pel SEDCA i SPRIM, constitueix una trobada de referència internacional pels professionals de la salut i l'alimentació, i compta amb la participació de nombroses societats científiques.

Amb un interès educatiu i divulgatiu, les Jornades reuneixen cada any els experts més prestigiosos en matèria de nutrició on exposen els últims avanços científics i comparteixen els seus coneixements amb metges de família, endocrins, cardiòlegs, pediatres i farmacèutics entre altres. 

A través de diverses taules rodones, conferències i tallers, els ponents donen veu als diferents temes d'actualitat i rellevància. En aquest cas, Alícia, amb l'aportació de la Dra. Elena Roura, presentarà els hàbits alimentaris dels adolescents participants en el programaTAS

El programa TAS, patrocinat per Kraft Food Foundation, té l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels nens i joves i dotar-los dels coneixements, habilitats i destreses necessàries per evitar futures malalties provocades per un mals hàbits alimentaris.