Alícia presenta el llibre La pastisseria i la cuina de la garrofa

Publicat el 8 de febrer de 2012

Alícia presenta el llibre La pastisseria i la cuina de la garrofa,

El llibre ofereix un aplec de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut, de la nostra terra. Des d’un respecte programàtic per la garrofa i la seva tradició, l'obra col·lectiva, esperonada pel cuiner David Brull Sabté, amb fotografies de Paül Peralta, una introducció de l'historiador i divulgador gastronòmic Jaume Fàbrega i la participació d'Alícia s'ha impulsat un treball innovador, amb col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques i les escoles de cuina. Un treball d’autèntica excel·lència que despertarà la curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.

El lector hi trobarà un conjunt de receptes de base, un ventall de plats on la garrofa es mostra com un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També s’hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.