Alícia acosta la cuina sana i equilibrada a més de 250 escolars de Saragossa

Publicat el 7 de novembre de 2017

La iniciativa, que pretén fomentar uns hàbits de vida saludables, està impulsada per Ajuda en Acció i DKV

Uns 250 escolars de tres centres escolars de Saragossa aprenen aquesta setmana la importància de dur una dieta sana i equilibrada de la mà de la Fundació Alícia. La iniciativa s'emmarca en un programa de millora dels hàbits alimentaris i està impulsada per l'ONG Ajuda en Acció i amb el suport de DKV.

Els tallers, impartits per Alícia, s'estan duent a terme a les escoles a alumnes d’entre 10 i 13 anys. Es parla de com és d’important fer cada dia un bon esmorzar i es repassen alguns esmorzars destacats d’arreu del món. També es fa una demostració culinària amb receptes fàcils, bones, divertides i assequibles. Finalment, són els escolars els que, en grups, han de realitzar les elaboracions.

En paral·lel es té en compte l’activitat física centrada en explicar com d’important és equilibrar el que mengem amb el que ens movem.

Saragossa és la segona parada del programa d’Ajuda en Acció i DKV. Prèviament, Alícia va realitzar els mateixos tallers a sis escoles de Cornellà del Llobregat. En aquest cas hi van participar prop de 400 alumnes.

L'objectiu del programa és millorar els hàbits alimentaris i promoure els hàbits de vida saludable entre els alumnes. Es pretén contribuir a la prevenció de malalties com l'obesitat infantil. A més, s'intenta ajudar a prendre consciència als infants del que mengen, fent-los partícips de la seva alimentació.