"Al vostre gust" torna a TV3

Publicat el 1 de març de 2012
Tornen a la programació els capítols del programa “Al vostre gust” de TV3, dirigit i presentat per Tana Collados en la majoria dels quals Alícia col·labora activament en temes de recerca, salut, cultura alimentària i patrimoni agroalimentari.
 
“Al vostre gust”, ofereix, un cop més, reportatges de restaurants com El Celler de Can Roca, el Sant Pau de Carme Ruscalleda, El Poblet de Dénia o la Fonda Gaig. També parla de preparacions antigues, com la coca de cireres de Reus, o la ratafia, i de productes recuperats o nous , com la flor de sal del Delta o els cargols de granja, i de temàtiques diverses, com la del servei de sala o la recuperació del pa artesà.
 
Al costat de pagesos i pescadors, o bé compartint taula i fogons amb els xefs més prestigiosos, submergint-se en les últimes tendències, reivindicant el paisatge o escoltant la tradició, la nova emissió del programa "Al vostre gust" s'endinsa en els plaers que envolten la bona taula i ofereix una mirada atractiva i amena al món que ens envolta de la ma d'una de les periodistes que més i millor coneix la gastronomia del nostre país.