Obertes les inscripcions al programa TAS 2018/2019

Publicat el 30 de juliol de 2018

Més de 350 centres de secundària de tot el territori espanyol ja han participat en la iniciativa que treballa en la promoció dels hàbits de vida saludable entre els joves

El 98% dels adolescents tenen un consum de fruita i verdura per sota del recomanat. Tres de cada cinc no mengen prou peix i un de cada quatre omet els llegums a la seva dieta.

Per capgirar aquesta situació Fundació Alícia, amb la col·laboració de Mondelez International Foundation, treballa en la promoció dels hàbits de vida saludables entre els adolescents a través del programa TAS (Tú i Alícia per la Salut?). Es tracta d’una plataforma web dissenyada perquè les escoles puguin promocionar els hàbits de vida saludables als seus alumnes i els professors disposin de material per a poder desenvolupar les temàtiques orientades a aquesta finalitat des de l’aula i de forma més autònoma, ells mateixos. 
 
 

Obertes ja les inscripcions
 
A partir del 30 de juliol i fins al desembre, totes les escoles que vulguin participar en el projecte es poden inscriure a través de la web del programa TAS (www.programatas.com)

Es tracta d'un programa únic en el món per millorar els hàbits de vida saludable dels alumnes de tota l’ESO a través de la cuina i el foment de l’oci actiu. Dota als centres de secundària de totes les eines necessàries i de seguiment perquè els professors responsables puguin executar-ho de forma 100% autònoma. A més, ofereix al professorat múltiples formes d'execució adaptades a requeriments curriculars, facilitant d'aquesta manera una adaptació més gran als horaris i necessitats dels professors i els alumnes.
Són molts ja els centre de secundaria de tot el territori espanyol que ja han participat en la iniciativa. Per ser efectius i fer arribar els hàbits de vida saludable a tots els joves, en necessitem molts més.