Oberta la convocatòria per fer les pràctiques a la Fundació Alícia

Publicat el 8 de maig de 2018

El programa de formació de la Fundació Alícia s’inicia el proper setembre i té una durada de 4 mesos

Vols contribuir a que tothom mengi millor? Estàs realitzant estudis superiors i universitaris relacionats amb la salut i l'alimentació? Ets cuiner? Tens temps fins el proper 4 de juny per presentar-te al programa de pràctiques de la Fundació Alícia que es durà a terme des del setembre al desembre del 2018 a la seu de la Fundació Alícia a Món Sant Benet.


El programa de pràctiques d’Alícia va adreçat a estudiants d’arreu del món que vulguin millorar la seva qualificació professional. Comprèn les diferents àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades, des del punt de vista de la ciència, la tecnologia, la salut, la producció d'aliments i el patrimoni alimentari.


A banda d'assolir coneixement i aprenentatge en la recerca aplicada a productes i processos culinaris, els estudiants podran participar en projectes teòrics i pràctics sobre hàbits alimentaris en un centre de referència mundial. A més, comptaran amb l'assessorament dels experts de la Fundació Alícia per a l'elaboració dels seus projectes de recerca i el dret d'ús de les instal·lacions de la fundació, el material i la matèria primera necessaris.

El programa de beques de la fundació va néixer el 2007 amb l’objectiu de proporcionar coneixement, rigor científic i mètodes per complementar la formació acadèmica dels estudiants Per aquesta convocatòria hi ha un total de vuit places. L'adjudicació inclou les despeses de manutenció per als estudiants durant la durada de l'estada a la Fundació Alícia en concepte d'allotjament i dietes. Les pràctiques no són remunerades.


Per a més informació consulteu a aquí