ALÍCIA PRESENTA L’ESTUDI DE LA TONYINA ROJA A L’AMETLLA DE MAR

Publicat el 2 de maig de 2012
InauguracionSemanaGastronomicaAtunRojo2012-ok.jpg

Alícia, amb el suport del Grup Balfegó i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, ha presentat el treball: “LA TONYINA VERMELLA, HISTÒRIA, CONSERVACIÓ, PREPARACIÓ I CUINA” a l’acte innagural de la Setmana Gastronòmica de la Tonyina Vermella 2012 a l’Ametlla de Mar...

PRESENTAT L’ESTUDI DE GELATS I CÀNCER AMB LA PARTICIPACIÓ D’ALÍCIA

Publicat el 25 d'abril de 2012
IMG_4287.2.JPG

L’Hospital de Sabadell, l’Hospital de Terrassa i el Dr. Francesc Casas, juntament amb la Fundació ALÍCIA i el mestre gelater Angelo Corvitto, han participat en l’estudi multicèntric. L’Hospital de Terrassa del grup Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha acollit la presentació dels resultats...

Alícia, present a Tecnofòrum 2012

Publicat el 18 d'abril de 2012
120418_Tecnoforum.JPG

Alícia ha estat present a Tecnofòrum 2012, la Fira de Tecnologia, Tendències i Innovació per a la cuina professional que se celebra al recinte Fira de Girona del 15 al 17 d'abril. Tecnofòrum 2012 ha estat el punt...