Alícia participa en el setè monogràfic SAM

Publicat el 17 de febrer de 2012
120217_Monografics_SAM.jpg

Alícia participa en la transcripció d'una taula rodona celebrada a la facultat de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra en la que es va tractar la temàtica: "Cuina tradicional i tecnologia: poden conviure?". El monogràfic apunta en les seves conclusions la necessitat de buscar...

Alícia es presenta a la universitat de Yale

Publicat el 9 de febrer de 2012
yale.jpg

El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i Jaume Biarnés, cap de cuina del departament de recerca de la fundació, realitzen una conferència a la universitat nord-americana de Yale convidats pel professor Paul Freedman, prestigiós medievalista i estudiós de la història de la cuina.

Alícia presenta el llibre La pastisseria i la cuina de la garrofa

Publicat el 8 de febrer de 2012
cuina_garrofa.jpg

El llibre ofereix un aplec de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut, de la nostra terra. Des d’un respecte programàtic per la garrofa i la seva tradició, l'obra col·lectiva, esperonada pel cuiner David Brull Sabté, amb fotografies de Paül Peralta...