Alícia i l'Era treballen per a la revalorització de l'olivera Corbella

Publicat el 20 de febrer de 2012
120220_Olivera_Corbella.jpg

L’olivera corbella és una olivera pròpia de la comarca del Bages de les quals en queden pocs exemplars, i que té unes característiques organolèptiques destacables que generen un oli fi i agradable al paladar capaç de donar-nos aromes i sabors peculiars...

Alícia participa en el setè monogràfic SAM

Publicat el 17 de febrer de 2012
120217_Monografics_SAM.jpg

Alícia participa en la transcripció d'una taula rodona celebrada a la facultat de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra en la que es va tractar la temàtica: "Cuina tradicional i tecnologia: poden conviure?". El monogràfic apunta en les seves conclusions la necessitat de buscar...

Alícia es presenta a la universitat de Yale

Publicat el 9 de febrer de 2012
yale.jpg

El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i Jaume Biarnés, cap de cuina del departament de recerca de la fundació, realitzen una conferència a la universitat nord-americana de Yale convidats pel professor Paul Freedman, prestigiós medievalista i estudiós de la història de la cuina.