Alícia presenta la guia per cuinar al buit amb seguretat a Alimentària 2012

Publicat el 29 de març de 2012
IMG_0143.JPG

Un any més, Alícia ha participat a la Alimentària 2012, la fira d'alimentació i begudes més important a nivell mundial que se celebra a Barcelona entre el 26 i 29 de març. Aquest cop, Alícia, de la mà de Pere Castells, responsable del departament de recerca...

Alícia acull el concurs Ecotrophélia organitzat per la FIAB

Publicat el 26 de març de 2012
20814.jpg

Un any més, Alícia acull els premis Ecotrophélia, una competició a nivell nacional i europea per a la creació de nous productes alimentaris saludables, sostenibles i innovadors. Aquest concurs va dirigit a estudiants universitaris i aquest any es premia la innovació...

ALÍCIA COL·LABORA EN L’ELABORACIÓ DE FITXES DE PRODUCTES DE TEMPORADA

Publicat el 20 de març de 2012
Untitled-1 copy.jpg

Alícia, juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, han creat un seguit de fitxes amb l’objectiu de divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada...