La Fundació Alícia acull la presentació de la guia d’ús del tomàquet en el marc de la Festa del tomàquet del Bages

Publicat el 18 de juliol de 2018
IMG_3181.JPG

La Festa del tomàquet del Bages és l’escenari perfecte per presentar la “guia d’ús del tomàquet” que, impulsada pel Consell Comarcal del Bages, ha comptat amb la col·laboració i assessorament de la Fundació Alícia.

El xef Marc Puig-Pey, entre els 10 finalistes del Basque Culinary World Prize 2018

Publicat el 4 de juliol de 2018
marc puig-pey xxss.jpg

Marc Puig-Pey, responsable de cuina de la Fundació Alícia, el laboratori de l’alimentació responsable, és un dels 10 finalistes del Basque Culinary World Prize 2018

‘Benvinguts a Pagès’ consolida el seu creixement i atreu més de 25.000 persones arreu de Catalunya

Publicat el 15 de juny de 2018
MOLì-DE-RUë.jpg

Més de 25.000 persones participen el cap de setmana del 9 i 10 de juny de la iniciativa ¡Benvinguts a Pagès'