Taller de la Fundació Alícia amb la Universitat d’Oxford per explicar què menjaven els neolítics

Publicat el 12 de juliol de 2019
Neolític.jpg

Arriba al Museu d’història de Catalunya un dels tallers de la Fundació Alícia amb més Història: “Del neolític al plat”

Adaptar l’alimentació a l’envelliment de la població, un repte i una oportunitat de negoci

Publicat el 11 de juliol de 2019
IMG_5088.JPG

La II Jornada professional d’alimentació per a un envelliment saludable, celebrada a Món Sant Benet debat sobre els reptes i les oportunitats que planteja una societat que es fa gran.

La Fundació Alícia organitza el Congrés Internacional de Patrimoni alimentari juntament amb l’Observatori de l’Alimentació (Odela) de la Universitat de Barcelona.

Publicat el 31 de maig de 2019
FotoOdela3.jpg

El Pre-Congrés que se celebrarà el dia 18 de juny a la seu de la Fundació Alícia a Món Sant Benet serà una jornada especialment dedicada a aprendre, recórrer i tastar exemples pràctics de projectes reals que vinculen turisme, gastronomia i sostenibilitat.