La Fundació Alícia, partner del nou espai FòrumLab del Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Publicat el 27 de novembre de 2019
forumlab1.jpg

El Fòrum Lab del Fòrum Gastronòmic 2019 neix enguany per generar un espai de debat i reflexió a on connectar i descobrir noves tendències emergents en el camp de la sostenibilitat, les noves tecnologies i els nous formats de negoci.

La Fundació Alícia co-organitza les terceres Jornades gastronòmiques del camí ignasià

Publicat el 20 de novembre de 2019
Jornades gastronòmiques ignasià.jpg

El 22 i 23 de novembre Manresa acull les Jornades gastronòmiques del camí ignasià amb la voluntat d’acostar als ciutadans el tram català d’aquest recorregut i les seves particularitats gastronòmiques

Alícia col·labora amb Aliments Onyar per millorar les propietats de la seva pasta farcida

Publicat el 8 d'octubre de 2019
Onyar1.jpg

La Fundació Alícia ha col·laborat amb Aliments Onyar en un projecte d’innovació i desenvolupament per a la millora a nivell organolèptic (color, olor, aroma, tast i textura) de varietats de pasta fresca farcida.