La Fundació Alícia organitza el Congrés Internacional de Patrimoni alimentari juntament amb l’Observatori de l’Alimentació (Odela) de la Universitat de Barcelona.

Publicat el 31 de maig de 2019
FotoOdela3.jpg

El Pre-Congrés que se celebrarà el dia 18 de juny a la seu de la Fundació Alícia a Món Sant Benet serà una jornada especialment dedicada a aprendre, recórrer i tastar exemples pràctics de projectes reals que vinculen turisme, gastronomia i sostenibilitat.

CONVOCATÒRIA OBERTA PEL CURS DE PRÀCTIQUES DE LA FUNDACIÓ ALÍCIA

Publicat el 24 de maig de 2019
CUINA_PIC1970.jpg

La Fundació Alícia obre, un any més, la seva convocatòria de pràctiques pel curs vinent.

La Fundació Alícia col·labora amb Globalimar en una nova línia de plats de peix preparats i congelats

Publicat el 22 de maig de 2019
IMG_9492xxss.jpg

Desenvolupar una nova línia de plats congelats de peix amb salsa i guarnició, que es poden consumir després uns minuts al microones, amb l’objectiu de facilitar la introducció del peix congelat en una dieta equilibrada i saludable i aprofitar al màxim el temps dedicat a la cuina.