La Fundació Alícia co-organitza les terceres Jornades gastronòmiques del camí ignasià

Publicat el 20 de novembre de 2019
Jornades gastronòmiques ignasià.jpg

El 22 i 23 de novembre Manresa acull les Jornades gastronòmiques del camí ignasià amb la voluntat d’acostar als ciutadans el tram català d’aquest recorregut i les seves particularitats gastronòmiques

Alícia col·labora amb Aliments Onyar per millorar les propietats de la seva pasta farcida

Publicat el 8 d'octubre de 2019
Onyar1.jpg

La Fundació Alícia ha col·laborat amb Aliments Onyar en un projecte d’innovació i desenvolupament per a la millora a nivell organolèptic (color, olor, aroma, tast i textura) de varietats de pasta fresca farcida.

La Fundació Alícia col·labora en el projecte “Insòlit”, una representació teatral atípica que posa en valor la gastronomia de Tordera

Publicat el 8 d'octubre de 2019
Teatre Clavé3.jpg

La Fundació Alícia s’alia amb el Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera per donar vida al projecte “Insòlit”.