I Jornades Professionals d’Alimentació per a un envelliment saludable

Publicat el 20 de juliol de 2018
37547953_10156250623590549_9084512321086160896_o.jpg

L'oportunitat de descobrir com serà el futur de l’alimentació de les persones grans. 21 i 22 de setembre de 2018.

La Fundació Alícia acull la presentació de la guia d’ús del tomàquet en el marc de la Festa del tomàquet del Bages

Publicat el 18 de juliol de 2018
IMG_3181.JPG

La Festa del tomàquet del Bages és l’escenari perfecte per presentar la “guia d’ús del tomàquet” que, impulsada pel Consell Comarcal del Bages, ha comptat amb la col·laboració i assessorament de la Fundació Alícia.

El xef Marc Puig-Pey, entre els 10 finalistes del Basque Culinary World Prize 2018

Publicat el 4 de juliol de 2018
marc puig-pey xxss.jpg

Marc Puig-Pey, responsable de cuina de la Fundació Alícia, el laboratori de l’alimentació responsable, és un dels 10 finalistes del Basque Culinary World Prize 2018