La Fundació Alícia i l’Ajuntament de Sant Fruitós presenten un receptari amb l’evolució dels plats cuinats amb arròs

Publicat el 13 de febrer de 2019
arròs2xxss.jpg

El receptari vol cercar aquelles elaboracions o ingredients d'abans que caracteritzaven l'elaboració de l'arròs i la feien singular

La Fundació Alícia, present a la Biennal Ciutat i Ciència de Barcelona

Publicat el 28 de gener de 2019
alimentaciósostenible xxss.jpg

La Fundació reuneix experts en nutrició, antropologia i comunicació per debatre i reflexionar com pot la ciència ajudar-nos a menjar millor. L’activitat s’emmarca en els actes que la Biennal Ciutat i Ciència programa a Barcelona del 7 a l’11 de febrer.

La Fundació Alícia presenta un receptari sobre la cuina gitana a Catalunya

Publicat el 18 de gener de 2019
cuinagitana1xxss.jpg

La publicació “Halar, cuina gitana a Catalunya”, fruit d’un treball entre la comunitat gitana de Catalunya i la Fundació Alícia , és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en el marc del Pla Integral del Poble Gitano