La Fundació Alícia, present a la Biennal Ciutat i Ciència de Barcelona

Publicat el 28 de gener de 2019
alimentaciósostenible xxss.jpg

La Fundació reuneix experts en nutrició, antropologia i comunicació per debatre i reflexionar com pot la ciència ajudar-nos a menjar millor. L’activitat s’emmarca en els actes que la Biennal Ciutat i Ciència programa a Barcelona del 7 a l’11 de febrer.

La Fundació Alícia presenta un receptari sobre la cuina gitana a Catalunya

Publicat el 18 de gener de 2019
cuinagitana1xxss.jpg

La publicació “Halar, cuina gitana a Catalunya”, fruit d’un treball entre la comunitat gitana de Catalunya i la Fundació Alícia , és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en el marc del Pla Integral del Poble Gitano

La Fundació Alícia presenta, a la Pedrera, la guia "Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer colorectal"

Publicat el 3 de desembre de 2018
GuiaPedrera1.jpg

La Fundació Alícia va participar a l'Afterwork de la Pedrera sobre Alimentació i Cáncer amb beneficis per La Marató de TV3