La Fundació Alícia col·labora amb Globalimar en una nova línia de plats de peix preparats i congelats

Publicat el 22 de maig de 2019
IMG_9492xxss.jpg

Desenvolupar una nova línia de plats congelats de peix amb salsa i guarnició, que es poden consumir després uns minuts al microones, amb l’objectiu de facilitar la introducció del peix congelat en una dieta equilibrada i saludable i aprofitar al màxim el temps dedicat a la cuina.

La Fundació Alícia realitza un seminari tècnic sobre l’alimentació de textura modificada

Publicat el 3 de maig de 2019
MODIFICADA.JPG

La jornada dona resposta a les necessitats dels professionals del sector amb l'objectiu de millorar l'alimentació de les persones que necessiten l'adaptació de les textures a la seva dieta

La Fundació Alicia col·labora amb els petits productors: Aromis, un projecte per posar en valor el safrà de la Conca de Barberà.

Publicat el 16 d'abril de 2019
Aromis.jpg

Aromis s’alia amb la Fundació Alícia per a desenvolupar nous productes formulats amb safrà