CONVOCATÒRIA OBERTA PEL CURS DE PRÀCTIQUES DE LA FUNDACIÓ ALÍCIA

Publicat el 24 de maig de 2019
CUINA_PIC1970.jpg

La Fundació Alícia obre, un any més, la seva convocatòria de pràctiques pel curs vinent.

La Fundació Alícia col·labora amb Globalimar en una nova línia de plats de peix preparats i congelats

Publicat el 22 de maig de 2019
IMG_9492xxss.jpg

Desenvolupar una nova línia de plats congelats de peix amb salsa i guarnició, que es poden consumir després uns minuts al microones, amb l’objectiu de facilitar la introducció del peix congelat en una dieta equilibrada i saludable i aprofitar al màxim el temps dedicat a la cuina.

La Fundació Alícia realitza un seminari tècnic sobre l’alimentació de textura modificada

Publicat el 3 de maig de 2019
MODIFICADA.JPG

La jornada dona resposta a les necessitats dels professionals del sector amb l'objectiu de millorar l'alimentació de les persones que necessiten l'adaptació de les textures a la seva dieta