Els consells alimentaris de la Fundació Alícia per afrontar el confinament, cada dia a la secció Comer de La Vanguardia

Publicat el 15 d'abril de 2020
flat-lay-photography-of-vegetable-salad-on-plate-1640777 (1).jpg

Com cuinar al vapor, alternatives saludables de pica-pica, la importància de menjar acompanyat o la necessitat de consumir fibra durant el confinament són alguns dels consells

La Fundació Alícia documenta conjuntament amb el Monestir de Pedralbes la recepta del Mató de Pedralbes

Publicat el 13 de març de 2020
Foto Pedralbes.jpg

La Fundació Alícia fa mesos que treballa en el projecte de documentació del Mató de Pedralbes amb l’objectiu d’inventariar la recepta, d’origen desconegut tot i que es troben algunes referències de menges properes al mató a l’edat mitjana, i concretament del “Mató de Pedralbes” al segle XIX.

La mescla "KetoAlícia" es presenta al Ciència Afterwork de La Pedrera

Publicat el 17 de desembre de 2019
ketoalicia1.jpg

L'emoció d’un infant en poder menjar pa amb xocolata és una de les millors recompenses a 2 anys d’investigacions de la Fundació Catalunya La Pedrera i la Fundació Alícia sobre la dieta cetogènica.