La Fundació Alícia i la UOC impulsen dos seminaris sobre alimentació saludable a l’escola

Publicat el 27 de maig de 2020
20180619_102342xxss.jpg

Els cursos tindran una durada d’un mes i s’iniciaran el 17 de juny en format online.

Els consells alimentaris de la Fundació Alícia per afrontar el confinament, cada dia a la secció Comer de La Vanguardia

Publicat el 15 d'abril de 2020
flat-lay-photography-of-vegetable-salad-on-plate-1640777 (1).jpg

Com cuinar al vapor, alternatives saludables de pica-pica, la importància de menjar acompanyat o la necessitat de consumir fibra durant el confinament són alguns dels consells

La Fundació Alícia documenta conjuntament amb el Monestir de Pedralbes la recepta del Mató de Pedralbes

Publicat el 13 de març de 2020
Foto Pedralbes.jpg

La Fundació Alícia fa mesos que treballa en el projecte de documentació del Mató de Pedralbes amb l’objectiu d’inventariar la recepta, d’origen desconegut tot i que es troben algunes referències de menges properes al mató a l’edat mitjana, i concretament del “Mató de Pedralbes” al segle XIX.