Alícia col·labora amb Aliments Onyar per millorar les propietats de la seva pasta farcida

Publicat el 8 d'octubre de 2019
Onyar1.jpg

La Fundació Alícia ha col·laborat amb Aliments Onyar en un projecte d’innovació i desenvolupament per a la millora a nivell organolèptic (color, olor, aroma, tast i textura) de varietats de pasta fresca farcida.

La Fundació Alícia col·labora en el projecte “Insòlit”, una representació teatral atípica que posa en valor la gastronomia de Tordera

Publicat el 8 d'octubre de 2019
Teatre Clavé3.jpg

La Fundació Alícia s’alia amb el Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera per donar vida al projecte “Insòlit”.

Taller de la Fundació Alícia amb la Universitat d’Oxford per explicar què menjaven els neolítics

Publicat el 12 de juliol de 2019
Neolític.jpg

Arriba al Museu d’història de Catalunya un dels tallers de la Fundació Alícia amb més Història: “Del neolític al plat”