Alícia i el Consell comarcal aposten pel tomàquet del Bages

Publicat el 1 de març de 2018
Pare-Benet.jpg

Editen una guia divulgativa per difondre les varietats i suggeriments d'aplicació a la gastronomia. El treball inclou exemples de receptes, suggeriments de manipulació o com distingir el producte perquè sigui de qualitat

Alícia i la Fundació Catalunya La Pedrera presenten ‘La Cuina del Senglar a Catalunya’

Publicat el 21 de febrer de 2018
IMG_7657.jpg

El treball proposa mesures per pal·liar alguns dels problemes vinculats al creixement de comunitats de senglars. Alícia ha presentat un receptari complet per recuperar la cuina de caça, una opció sostenible i d’equilibri ecològic

Alícia i Sant Fruitós impulsaran la gastronomia del municipi

Publicat el 7 de febrer de 2018
dsc00961.jpg

Alícia treballa per documentar els orígens de la Festa de l'Arròs del municipi per posar de manifest la seva singularitat. Es treballarà amb productors i restauradors per impulsar el consum de l'albergínia blanca a la localitat.