La Fundació Alícia analitza l’evolució de l’alimentació a Catalunya a partir de l'experiència de Mercabarna

Publicat el 24 de març de 2017
50ANYSMERCABARNA087.jpg

L'estudi explica els canvis socioeconòmics més importants que han condicionat els gustos del consumidor en els darrers 50 anys i desvetlla quines seran les tendències alimentàries del futur

La Fundació Alícia i Grandvalira aposten per impulsar la cuina andorrana

Publicat el 22 de març de 2017
_MG_1235.jpg

L’estació d’esquí vol convertir la gastronomia autòctona en element diferenciador de la restauració de pistes

La Fundació Catalunya-La Pedrera crea uns nous tallers de cuina amb la col·laboració de la Fundació Alícia per a persones amb restriccions alimentàries

Publicat el 13 de març de 2017
Menjarssensegluten.jpg

La iniciativa arrenca el proper 8 d’abril a Món Sant Benet amb un curs teòrico-pràctic de tres hores de cuina ètnica per a intolerants als gluten