La Fundació Alícia presenta un receptari sobre la cuina gitana a Catalunya

Publicat el 18 de gener de 2019
cuinagitana1xxss.jpg

La publicació “Halar, cuina gitana a Catalunya”, fruit d’un treball entre la comunitat gitana de Catalunya i la Fundació Alícia , és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en el marc del Pla Integral del Poble Gitano

La Fundació Alícia presenta, a la Pedrera, la guia "Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer colorectal"

Publicat el 3 de desembre de 2018
GuiaPedrera1.jpg

La Fundació Alícia va participar a l'Afterwork de la Pedrera sobre Alimentació i Cáncer amb beneficis per La Marató de TV3

Més d’una vintena de persones participen en una jornada per a dones del Món rural organitzada per la Fundació Alícia

Publicat el 20 de novembre de 2018
Mnrural-web.jpg

La Fundació Alícia acull la Jornada dones del Món Rural. Innovem a través dels productes de les dones rurals a la Catalunya Central