La Fundació Alícia organitza una jornada sobre alimentació triturada per a cuiners i cuidadors

Publicat el 12 d'abril de 2017
banner_textura_v2.jpg

La jornada, que se celebrarà el proper 19 de maig, vol dotar d'eines als assistents per millorar la varietat, el sabor i l'aspecte d'aquest tipus de preparacions

La Fundació Alícia analitza l’evolució de l’alimentació a Catalunya a partir de l'experiència de Mercabarna

Publicat el 24 de març de 2017
50ANYSMERCABARNA087.jpg

L'estudi explica els canvis socioeconòmics més importants que han condicionat els gustos del consumidor en els darrers 50 anys i desvetlla quines seran les tendències alimentàries del futur

La Fundació Alícia i Grandvalira aposten per impulsar la cuina andorrana

Publicat el 22 de març de 2017
_MG_1235.jpg

L’estació d’esquí vol convertir la gastronomia autòctona en element diferenciador de la restauració de pistes