La Fundació Alícia, amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà existent en tot el seu àmbit d’actuació i convençuda de la importància que tenen el progrés científic, la investigació i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, convoca anualment un programa de beques per cursar pràctiques curriculars a la seu de la Fundació.

L’objectiu d’aquestes beques és proporcionar coneixement, rigor científic i mètode en la recerca culinària, ajudar que tothom mengi millor i que els estudiants puguin aprendre d’allò que s’ajusta millor a les seves capacitats i potencial i que n’obtinguin el màxim aprofitament.

La convocatòria comprèn les àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades, des del punt de vista de la ciència, la tecnologia, la salut, la producció d’aliments i el seu consum. S’adreça a estudiants que estiguin matriculats en qualsevol universitat o escola que pugui formalitzar un conveni de pràctiques amb la Fundació Alícia i si no són estudiants en actiu hi ha una altre opció a través de la Fundació, mirar les clàusules a les bases en el moment d'aplicar.

Les pràctiques es realitzen a les instal·lacions de la Fundació, a temps complet, de dilluns a divendres de 9.00 a 17.00 h, durant 4 mesos. Els períodes anuals de pràctiques són:

  • gener-març
  • abril-juliol
  • setembre-desembre
 

LA BECA OFEREIX:

  • Coneixement i aprenentatge de recerca aplicada als productes i processos culinaris, i els hàbits alimentaris en un centre de referència mundial; direcció i tutorització del projecte de recerca per part dels científics, cuiners i experts de la Fundació Alícia.
  • Ús de les instal·lacions i equipaments de la Fundació (segons les condicions d’Alícia) i la matèria primera necessària.
  • Despeses de manutenció: allotjament i dietes (dinar de dilluns a divendres).
  • No són remunerades
Per a més informació: beques@alicia.cat

 

FORMULARIS ACCÉS A LA CONVOCATÒRIA

Alícia convoca 18 beques anuals repartides en 3 períodes amb l’objectiu de proporcionar el coneixement, el rigor científic i el mètode en la recerca culinària per ajudar que tothom mengi millor, que els estudiants puguin aprendre d’allò que s’ajusti més bé a les seves capacitats i potencial i que n’obtinguin el màxim aprofitament.

GENER - ABRIL 09/01/17-07/04/17

Obertura: 03/10/2016
Tancament: 03/11/2016
Resolució: 22/11/2016

ABRIL - JULIOL 21/04/17-28/07/17

Obertura: 09/01/2017
Tancament: 09/02/2017
Resolució: 28/02/2017

SET - DES 01/09/17-21/12/17

Obertura: 29/05/2017
Tancament: 29/06/2017
Resolució: 14/07/2017

 

CENTRES AMB CONVENI DE PRÀCTIQUES: